De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Locatie Heel Holland Bakt Maarsbergen

Locatie van Heel Holland Bakt in Maarsbergen


9 januari 2019

De locatie van Heel Holland Bakt ligt in Utrecht, in de tuin van landgoed en Kasteel Maarsbergen, vlakbij de Utrechtse steden Maarsbergen en Maarn. Dit adres is sinds het vijfde seizoen van Heel Holland Bakt de locatie voor de opnames. Tijdens de opnames is het landgoed helaas niet toegangkelijk voor publiek, omdat Omroep Max geen toeschouwers wenst tijdens het filmen van het nieuwe seizoen in 2018 en 2019. Ook in Heel Holland Bakt seizoen 7 dat in 2019 opgenomen zal worden, is het waarschijnlijk niet mogelijk om als publiek bij de opnames aanwezig te zijn.

Waar is de locatie van Heel Holland Bakt? Beide locaties van de verschillende seizoenen liggen allebei in de provincie Utrecht. Op de satellietfoto zie je de locatie duidelijk liggen. De eerste vier seizoenen werden tot en met 2016 gemaakt in een grote tent bij Kasteel Broekhuizen in Leersum op de achtergrond (de rode cirkel op de sattelietfoto). Het landgoed van Kasteel Maarsbergen staat in de gele cirkel en is sinds 2017 het decor voor het tv-programma. Beide locaties van Heel Holland Bakt liggen hemelsbreed slechts ongeveer vijf kilometer van elkaar vandaan.

Locatie Heel Holland Bakt opnames

Ben je een echte Heel Holland Bakt-fan? Dan kun je beide locaties dus gemakkelijk in één dag bezoeken. In 2016 werd de locatie Kasteel Broekhuizen in Leersum een hotel, waardoor het als als opnamelocatie voor het bakprogramma Heel Holland Bakt niet meer geschikt was.

Kasteel Maarsbergen opnames Heel Holland Bakt bijwonen als publiek

Buiten de opnames van Heel Holland Bakt om, is landgoed en Kasteel Maarsbergen open en te bezoeken tijdens verschillende evenementen en worden er excursies gegeven voor groepen tot 25 personen. Heb je altijd al eens de locatie van Heel Holland Bakt willen bezoeken? Kijk dan eens op de website van landgoed Maarsbergen. Er worden gedurende het jaar verschillende lezingen gegeven, is er een theetuin in de Oranjerie en zelfs een taartjesbakwedstrijd voor kinderen. In december kun je de locatie van Kasteel Maarsbergen bezoeken tijdens een kerstbomenmarkt. Unieke kansen dus om het terrein van Heel Holland Bakt eens met eigen ogen te zien.

Adres Heel Holland Bakt

Wil je Landgoed Maarsbergen met het kasteel graag bezoeken voor een evenement zoals een theetuin, lezing of markt? Het bezoekadres van de locatie van Heel Holland Bakt voor je navigatie is:

Maarnsegrindweg 30
3953 LW Maarsbergen

Het landgoed is telefonisch bereikbaar op 0343-431218 (tussen 09.00 en 17.00 uur), of per e-mail op info@landgoedmaarsbergen.nl. Parkeren is gratis buiten het hek aan de Maarnse Grindweg. Bekijk meer achtergrondinformatie over het landgoed op Wikipedia.

Heel Holland Bakt op televisie

Heel Holland Bakt wordt wordt tijdens de looptijd iedere zondag uitgezonden op NPO 1 van 20:30 tot 21:30 uur. In het programma Smaakt naar Meer kun je de baksels zien en wordt achtergrondinformatie gegeven over recepten en een interview met de afgevallen kandidaat. Wil je nog meer? In het programma ‘Bak mee met MAX’ maakt Hans Spitsbaard, winnaar van Heel Holland Bakt 2017, toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg.

Heel Holland Bakt plaats en locatie op Google Maps

Navigeren naar het Heel Holland Bakt-terrein?

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy