De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Locatie Helemaal het Einde Chili

Locatie van het tv-programma Helemaal Het Einde! in Chili


28 januari 2017

Helemaal Het Einde is een RTL 4 programma waarin drie Nederlandse gezinnen d een nieuw bestaan opbouwen in het Zuid Amerikaanse Chili. Hier krijgen ze een stuk grond van ruim vijf hectare en een startkapitaal van 75.000 euro per gezin. Ze mogen helemaal zelf bepalen hoe ze dit bedrag besteden en waar het geld in geïnvesteerd wordt. Na een jaar gaan de gezinnen bepalen of ze in Chili willen blijven, of weer terugkeren naar Nederland.

Maar waar in Chili bevindt de grond van deze gezinnen zich? Chili is een zeer langgerekt land van wel 4.300 kilometer lengte met verschillende klimaatzones. De kustlijn van Chili is net als het land zelf erg lang. De gezinnen hebben een stuk grond gekregen aan de rand van de oceaan, het strand is niet ver lopen. De gezinnen hebben een stuk grond gekregen op het landgoed La Sirena, in de regio Cardenal Caro. Het ligt ongeveer 150 kilometer van de hoofdstad Santiago.

De kavels bevinden zich om precies te zijn iets ten zuiden van het dorp Cáhuil en liggen ten westen van de doorgaande weg I-500. Ten noorden van deze plaats ligt het Pichelemu Surf Hostel, waar mogelijk tijdelijk werk is als afwasser en in de bediening.
De drie gezinnen bestaan uit:

Helemaal het Einde, familie Pos
De familie Pos uit Hilversum met moeder Ilona (36), vader Stephan (35) en zoons Bjorn (5) en Tygo (7).

Helemaal het Einde, familie Schaapveld
De familie Schaapveld-van-Kooij uit Bimmen met yoga-instructeur en vader Jeroen (42), Linda (44) en zoon Dean (10), dochters Inez (6) en Jana (10).

Helemaal het Einde, familie van Wichen
De derde familie zijn de van Wichen’s uit Voorburg met vader Addy (37) en moeder Astrid (33). Zij runden een aantal sportscholen in Voorburg. Er zijn vier kinderen: dochters Julia (15), Esmee (11), Eva (12), en zoon Levi (7).

Helemaal het Einde locatie kaart Chili

Zal het de gezinnen lukken om een mooi nieuw bestaan op te bouwen? In januari is het op de plek van Helemaal het Einde! zomer. In centraal Chili heerst een mediterraan klimaat, war dan ook veel wijngaarden te vinden zijn. In de zomer is het er warm en droog, terwijl het in de winter wat koeler is, met af en toe regen en temperaturen tussen de 10 en 15 graden. De seizoenen zijn in Chili precies omgekeerd aan die in Nederland. Dat wil zeggen: tijdens onze zomer is winter en in onze winter is het zomer in Chili. Bekijk de beste reistijd Chili.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy