De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Locatie Utopia 2 Laren

Locatie van Utopia 2 in Laren


18 augustus 2018

De locatie van Utopia 2 ligt vlakbij de oude locatie van Utopia 1. In het nieuwe Utopia begonnen de inwoners in tegenstelling tot de eerste editie met echt bijna helemaal niets. Het terrein van Utopia ligt bij Laren, vlak langs de snelweg A1. Op de satellietfoto is duidelijk te zien dat het gaat om een braakliggend terrein. Wel heeft Talpa er een meertje aangelegd en een aantal mooie zwerfkeien geplaatst. Op de nieuwe locatie kunnen de bewoners letterlijk een nieuwe start maken.

Waar ligt Utopia 2? Op de satellietfoto kun je de oude loods van Utopia 1 goed herkennen. Ook zijn de verschillende bouwsels en andere creaties van de vorige bewoners vanuit de lucht goed zichtbaar. De locatie van Utopia 2 is op de beelden nog helemaal onbewerkt. We zijn benieuwd wat de luchtfoto over een jaar zal laten zien. Het huisje van John is dan vast duidelijk zichtbaar, de stacaravan te zien en het meertje met de steiger is dan goed te vinden. Op de luchtfoto zijn de oude funderingen wel te zien. Zouden de bewoners hier in de toekomst gebruik van maken om een eigen Utopia-woning te bouwen, of blijft alles in deze groep individueel met losse huisjes en tenten? We gaan het zien…

Adres Utopia 2

Wil je Utopia 2 graag bezoeken voor een evenement zoals een concert, Hollandse avond, pannenkoekendiner of wil je de inwoners gewoon graag ontmoeten? Misschien wil je een insectenhuisje van Adriaan bestellen, of een bankje van hout door John laten maken? Een sieraad van Christel, een massage van Joaquin of een knipbeurt van Shelley of Brenda? Het bezoekadres van Utopia 2 voor je navigatie is:

Amersfoortsestraatweg 115
1251 AV Laren

(Melden bij de poort)

Je kunt de inwoners bereiken per e-mail op inwonersutopia@talpa.tv, of doe een bestelling in de webshop contactmetutopia.nl. Het 06-nummer van Utopia is niet publiek bekend. Je kunt de inwoners dus niet op hun mobiele telefoon bellen.

Utopia 2 op televisie

Utopia wordt iedere werkdag uitgezonden op SBS6 van 19:30 tot 20:30 uur. Via de website utopiatv.nl kun je de bewoners 24 uur per dag volgen via de bekende livestreams.

Utopia 2 plaats en locatie op Google Maps

Navigeren naar het Utopia 2-terrein? Via Utopia op Google Maps kun je eenvoudig een route plannen.
Utopia op Google Maps

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy