De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Adressen Ollolai het Italiaanse dorp locaties

Locaties en adres van de huizen uit Het Italiaanse dorp Ollolai in Italië


19 augustus 2018

Benieuwd naar het adres van de huizen uit het populaire tv-programma Het Italiaanse dorp Ollolai? Sinds 16 juli zendt RTL4 het programma dagelijks uit. Nederlanders die in Ollolai voor slechts één euro een huis hebben gekocht worden gevolgd. Onderling strijden de koppels om een mooi geldbedrag tijdens de weekopdracht. Ollolai ligt op het Italiaanse eiland Sardinië en is een plaats met ongeveer 1500 inwoners. Dankzij het RTL4-programma en internationale aandacht over het kopen van een huis voor 1 euro, moet het dorp weer een toeristische trekpleister worden. En dat lijkt burgemeester Efisio Arbau aardig goed te lukken!

Adressen Nederlanders in Ollolai

Burgemeester Efisio heeft vijf koppels de kans geboden om samen met hem en de lokale bevolking een aantal huizen in Ollolai weer in ere te herstellen. De huizen zijn goedkoop, maar wel in behoorlijk slechte staat. Er zal dus geklust moeten worden door de nieuwe eigenaren. Daar hoort ook een goed ondernemingsplan en idee bij, om daarmee de lokale economie een boost te geven, waar alle inwoners wat aan hebben.

In Olloloi zijn vijf Nederlandse koppels neergestreken om hun Italiaanse droom na te jagen. Ben je op zoek naar het adres van deze huizen in Ollolai? Marcello & Sandra wonen op het adres:

Via Brigata Sassari 3
08020 Olzai NU
Italië

Adressen van huizen Ollolai op Google Maps kaart

Over Ollolai

Ollolai ligt in de provincie Nuoro, een prachtig authentiek en verrassend gebied. Zelfs in het hoogseizoen is het er rustig. De omgeving van Ollolai is dan ook niet het meest toeristische deel van Sardinië Sinds de komst van de Nederlandse koppels en de belangstelling van RTL4 en de internationale pers is het er wel drukker geworden. Er is nu zelfs een heuse VVV opgericht en worden er rondleidingen gegeven. Je kunt dan zelfs hoogstpersoonlijk met de burgemeester op pad. In de omgeving van Ollolai zijn plaatsjes zoals Oliena (heerlijke wijn), Orgosolo (muurschilderingen) en Dorgali zeker een bezoek waard.

Huis kopen in Ollolai voor 1 euro

Ook RTLNieuws besteedde aandacht aan de unieke mogelijkheid om in Italië een huis te kopen voor slechts één euro:

Limonello Ollolai kopen

Marcello & Sandra’s idee was om zelf een destilleerderij te beginnen. Helaas kon die droom niet uitkomen vanwege bureaucratische rompslomp en de lokale strenge wetgeving. Daarom besloten zij om een destilleerderij op Sardinië een likeur voor hen te laten produceren en deze naar onder meer Nederland te gaan exporteren. Het resultaat hiervan is de Versante Limonello Twist geworden. Deze Limonello is een subtiele citroenlikeur, niet te zoet, met in de afdronk een vleugje eucalyptus. Je serveert hem het beste op een temperatuur van 3 tot 6° Celsius.

Wil je hun Lemoncello proberen? Je bestelt hem eenvoudig online op wijnliefhebber.nu/

(Alcohol 28%, prijs per fles (700 ml) €19,95)

 

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy