De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Zwembad zieke gasten luxe hotel Macedonië

Veel Nederlandse gasten ziek door zwembadwater in luxe hotel Macedonië


19 augustus 2015

Veel Nederlandse gasten van een luxe hotel in Macedonië zijn ziek geworden op vakantie. Vermoedelijk is het zwembadwater de oorzaak. In het hotel Izgrev Spa & Aquapark in Ohrid verblijven honderden Nederlanders.

Diarree en overgeven zijn veelvoorkomende verschijnselen onder de zieke toeristen. Enkelen moesten zelfs naar het ziekenhuis worden gebracht. Reisorganisatie Corendon vervoerde 332 reizigers naar het hotel.

Leeg zwembad en eetzaal

Niemand durft meer in het zwembad, maar ook de eetzaal is vrijwel helemaal leeg. Nu is het uitzieken en afwachten, want de meeste mensen willen het liefst zo snel mogelijk naar huis. Wegens het hoogseizoen zitten veel vluchten volg, dus dat kan helaas nog wel even duren.

De beste tips om niet ziek te worden op vakantie? Lees wat je zelf kunt doen en waarom de meeste mensen ziek worden op vakantie.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy