De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Goedkope vakantie Macedonië

Macedonië goedkoopste vakantieland Europa, Noorwegen juist erg duur


7 augustus 2015

Wil je goedkoop uit zijn op vakantie? Ga dan naar Macedonië. Het is er vaak de helft goedkoper dan in Nederland of andere Europese landen. Noorwegen kun je wat prijs betreft beter mijden, heeft het economisch bureau van ING uitgezocht.

In Europa is Noorwegen verreweg het duurste vakantieland, meldde de bank donderdag. De prijzen van typische vakantie-uitgaven als horeca, vervoer, voedsel en drank liggen daar maar liefst 70 procent hoger dan in Nederland.

Scandinavië is duur

Alle Scandinavische landen zijn erg duur. Er gelden hoge accijnzen op alcohol en tabak en ook in de supermarkt ben je er een stuk meer kwijt dan hier. Ook in Zwitserland liggen de prijzen erg hoog. Het land is de laatste maanden zelfs extra duur geworden voor toeristen van buiten, doordat de Zwitserse frank flink in waarde is toegenomen.

Vakantievieren in België is eveneens iets duurder dan in Nederland. Met name supermarktprijzen liggen in België hoger dan in Nederland, vervoer is er juist goedkoper.

Goedkope vakanties in Oost-Europa

In Oost-Europa liggen de goedkoopste bestemmingen: Macedonië, Albanië en Bulgarije zijn voor vakantiegangers de helft goedkoper dan Nederland. Dichterbij huis, in Tsjechië en Polen, is de toerist ook een stuk voordeliger uit.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy