De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Mallorca toeristenbelasting

Mallorca voert toeristenbelasting in


7 juli 2016

De omstreden toeristenbelasting op het Spaanse eiland Mallorca is op 1 juli 2016 officieel ingevoerd. Reizigers betalen in het vervolg 50 eurocent tot 2 euro per persoon per nacht aan toeristenbelasting op het eiland.
Over dat bedrag wordt ook nog 10 procent belasting berekend. De toeristentaks geldt ook voor de omringende eilanden Ibiza, Menorca en Formentera.

De Federatie van hoteluitbaters op Mallorca vreest dat de taks de concurrentiekracht van de Balearen verzwakt. In het laagseizoen wordt de toeristenbelasting gehalveerd. Toeristen die via cruiseschepen het eiland opkomen moeten ook de belasting betalen. Kinderen onder de zeventien jaar oud vallen niet onder de toeristenbelasting.

Hotelketens zullen de taks in rekening brengen bij aankomst of vertrek. De verwachting is dat de extra belasting de Balearen tussen de 50 en 80 miljoen euro zal opleveren.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy