De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:

Nederlandse vrijgezel geeft tijdens vakantie het meeste geld uit.


12 januari 2016

Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat er een duidelijk verschil is in de uitgaven van vrijgezellen, stellen of gezinnen met kinderen. De cijfers worden gepubliceerd aan het begin van de Vakdagen van de Vakantiebeurs.

Vrijgezellen reizen het liefst per vliegtuig en geven gemiddeld 1.037 euro uit op reis. Zij kiezen er vooral voor om in hotels te slapen. Stellen en gezinnen reizen meestal met de auto en nemen vaker een caravan mee. Een gezin met twee wat oudere kinderen besteedde tijdens de vakantie 701 euro per persoon. Een gezin met baby, peuter of kleuter gaf oer persoon minder uit, ongeveer 503 euro. Het gemiddelde voor Nederland was 814 euro.

Populaire bestemmingen

De meest gekozen vakantiebestemmingen komen bij alle groepen wel overeen, waarbij vooral Duitsland, Spanje en Frankrijk populair zijn.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy