De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Nepal wil meer toeristen trekken met website Nepal Now

Nepal lanceert website om weer toeristen naar het land te trekken


21 oktober 2015

Op 25 april 2015 werd Nepal getroffen door een zware aardbeving. De gebieden zijn nu weer toegankelijk voor toeristen en er is geen negatief reisadvies meer. Nepal heeft nu een nieuwe campagne gelanceerd om meer toeristen te trekken.

In 2014 bezochten 800.000 toeristen Nepal, maar vanwege de aardbeving en de gevolgen daarvan denkt de overheid in 2015 slechts de helft van dat aantal te verwelkomen. Dit is een tweede ramp voor de Nepalezen, aangezien de meeste inwoners juist van het toerisme leven.

Informatieve website voor toeristen

De overheid heeft daarom een informatieve website over het land gelanceerd: Nepal Now. Op de site is meer informatie over de highlights van Nepal te vinden en wordt het land verder gepromoot.

Geen negatief reisadvies voor Nepal meer

Reizen naar Nepal is op het moment van schrijven mogelijk, maar er blijft nog steeds risico op naschokken bestaan en een verhoogd risico op verdere aardverschuivingen en lawines. Het risico op aardverschuivingen tijdens de moesson is hoger dan gebruikelijk. Aanhoudende blokkades op de grens tussen Nepal en India veroorzaken brandstoftekorten. Deze tekorten hebben gevolgen voor het reizen in Nepal. Houd het actuele reisadvies voor Nepal dus in de gaten. Benieuwd naar de beste reistijd en het klimaat van Nepal?

 

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy