De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Helikoptervlucht New York

New York gaat aantal toeristische helikoptervluchten halveren


1 februari 2016

De maatschappijen die toeristische helikoptervluchten boven New York uitvoeren, gaan vanaf 2017 het aantal vluchten halveren. De halvering van het aantal helikoptervluchten is een gevolg van klachten van bewoners, die er veel geluidsoverlast van hebben.

Concreet betekent dit dat er ruim 30.000 minder helikoptertours zullen worden uitgevoerd. Volgens burgemeester Bill de Blasio hebben de operators en de stad met deze afspraak een overeenkomst gesloten die enerzijds de overlast voor bewoners vermindert en anderzijds de sector wel levend houdt. “Iedereen heeft wat water bij de wijn moeten doen, maar netto maakt deze nieuwe afspraak de stad een stuk leefbaarder”, stelt De Blasio. De toeristische vluchten dragen namelijk ook substantieel bij aan de luchtvervuiling in Manhattan.

De werkgroep ‘Stop the Chop’ had zelfs geëist dat recreatieve helikoptervluchten in het geheel verboden zouden worden. Toch is een stedentrip naar New York nog steeds een goed idee!

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy