De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Vliegveld Rotterdam Den Haag

Nieuwe aankomsthal voor Rotterdam The Hague Airport


15 oktober 2015

Rotterdam The Hague Airport krijgt een nieuwe aankomsthal om reizigers meer ruimte te geven.

Het aantal reizigers op het vliegveld Rotterdam Den Haag groeit snel. Het aantal mensen dat vliegt vanaf Rotterdam steeg in 6 jaar tijd van 1 miljoen naar 1,7 miljoen reizigers.

Vakantiegangers moeten het momenteel doen met een oude aankomsthal en een semi-permanente aankomsthal, die wordt gebruikt als er meerdere vluchten aankomen. Vooral die laatste hal wordt door veel reizigers als onplezierig ervaren. Er is weinig ruimte, onaantrekkelijk, krap en in de zomer kunnen de temperaturen er behoorlijk oplopen.

Vorig jaar werd Rotterdam The Hague Airport nog uitgeroepen tot ‘beste luchthaven van Nederland’, vanwege de snelheid, het reisgemak en de gastvrijheid.

De nieuwe ruimte krijgt drie bagagebanden en wordt tevens drie keer zo groot als de huidige aankomsthal. Volgens de woordvoerder moet de nieuwe voorziening in april 2016 al klaar zijn.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy