De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Wagenziek worden voorkomen

Nooit meer zeeziek, wagenziek of misselijk in het vliegtuig?


7 september 2015

Britse wetenschappers denken een manier te hebben gevonden om reisziektes te voorkomen. Met behulp van elektronen is het volgens de onderzoekers mogelijk om niet meer zieziek, wagenziek of misselijk te worden in de lucht.

Reizigers worden over het algemeen misselijk worden door een reis per trein, vliegtuig, boot of auto. Het gaat mis in de hersenen doordat signalen die het zicht en het gehoor bereiken niet met elkaar overeenkomen.

Hersenen manipuleren via elektronen

De nieuwe techniek manipuleert een deel van de hersenen, waar de signalen binnenkomen die mensen misselijk maken. Het onderzoeksteam heeft een speciale stoel laten maken, die mensen gegarandeerd ziek maakt. De helft van de proefpersonen kregen daarbij elektronen via de schedel naar de hersenen gestuurd. Het bleek dat die proefpersonen minder misselijk werden en sneller herstelden. Men hoopt deze techniek binnen een aantal jaren in de praktijk te kunnen toepassen, maar hoe voorkom je nu dat je tijdens je reis of op je bestemming ziek wordt?

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy