De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Vakantiebeurs Noorwegen IJsland VS populaire bestemmingen

Noorwegen, IJsland en Verenigde Staten hoog op verlanglijstje reiziger


18 januari 2016

Noorwegen en IJsland staan bovenaan de wensenlijst van bezoekers van de Vakantiebeurs als het gaat om Europese landen. Buiten Europa staan de Verenigde Staten op nummer één. In 2016 bezochten ruim 120.000 mensen de Vakantiebeurs, 3.000 meer bezoekers dan de 117.000 mensen die vorig jaar op de beurs afkwamen.

Binnen Europa staan ook Italië, Kroatië, Oostenrijk, Portugal en Griekenland hoog op de verlanglijst. Buiten Europa worden de VS gevolgd door Nieuw Zeeland, Australië, Zuid-Afrika en Peru.

Gemiddeld verwachten mensen 3.376 euro per persoon per jaar uit te geven aan de vakanties. De Vakantiebeurs werd van dinsdag tot en met zondag in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden, waarbij er dit jaar meer aandacht was voor de alleengaande reiziger. In 2017 zal de Vakantiebeurs van dinsdag 10 tot en met zondag 15 januari gehouden worden.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy