De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Themavakanties populair onder Nederlanders

Populariteit themavakanties neemt toe


13 augustus 2015

Vakanties georganiseerd rond een bepaald thema nemen toe in populariteit. Dat meldt het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) op basis van een samen met TNS NIPO uitgevoerd onderzoek onder 30.000 Nederlanders van 18 jaar en ouder.

Naast de traditionele themavakanties als cultuur-, fiets- en wandelreizen willen sommige mensen de komende drie jaar graag eens een shopreis maken, op wellnessvakantie gaan of een spirituele reis maken. De meeste groeipotentie zit volgens NBTC NIPO Research in taalreizen en culinaire vakanties.

Meer variatie

Afwisseling die meer aansluit op specifieke interesse, hobby of passie wordt ook vaker genoemd. Mensen willen een ervaring rijker terugkomen. Mensen die een themavakantie boeken, geven over het algemeen meer uit aan en tijdens de reis.

Populairste themavakanties

Ruim 1,5 miljoen Nederlanders willen ergens in de komende drie jaar een cultuurvakantie houden. Voor wandelvakanties is dit aantal 1,4 miljoen en 1,1 miljoen Nederlanders willen kiezen voor een fietsvakantie. Ook een echte shopvakantie is voor ruim een miljoen mensen een goed idee.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy