De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Goedkoop Miami Florida

Reizen wordt steeds goedkoper


16 augustus 2015

Voor de top 10 van de meest geboekte bestemmingen ligt gemiddelde prijs dit jaar 7 procent lager dan in augustus 2013.

In 2007 betaalden reizigers 660 euro voor een vijfdaags arrangement naar Las Vegas inclusief vluchten, 3 overnachtingen en een helikoptervlucht. Dit jaar kostte hetzelfde arrangement 599 euro. Een prijsdaling van zo’n 10 procent.

Dalende olieprijs

De hogere dollarkoers wordt deels gecompenseerd door dalende kerosine- en olieprijzen, een belangrijke kostenpost voor luchtvaartmaatschappijen. Diezelfde dollarkoers zorgt er ook voor dat heel wat hoteliers, vooral in de Verenigde Staten en in Azië hun prijzen verlagen om het trouwe Europese publiek niet te verliezen. Ook de toegenomen concurrentie op de vliegvelden speelt een rol.

Goedkope arrangementen

Een zesdaags arrangement in Dubai in een vijfsterrenhotel boek je vandaag al voor 599 euro. Een stuk lager vergeleken met de prijs die je enkele jaren geleden betaalde. Een vijfdaagse trip naar Tokio heeft een vanafprijs van 699 euro. Tegenwoordig kan je al voor een week naar Florida reizen voor 499 euro, inclusief huurauto.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy