De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
barbie-samantha-michael-torremolinos-gezelligheid-kent-geen-tijd-feestcafe

Samantha en Michael 2016: van Scheveningen naar Torremolinos, Spanje


7 juli 2016

Het Haagse stel Samantha en Michael verruilde Scheveningen in het koude en natte Nederland voor het bijna altijd zonnige Torremolinos in het warme Spanje. Na het succesvol exploiteren van Club Cherso – beter bekend als Barby’s Bar (Barbie’s Bar) – in de Keizerstraat in Scheveningen, zijn Samantha en Michael opnieuw een café begonnen: Feestcafé Gezelligheid “kent geen tijd”.

In het najaar van 2016 start de nieuwe realityserie rondom Samantha en haar gezin, waarin we vast meer te horen krijgen over de precieze beweegredenen om Nederland te verlaten. Het grootste deel van deze nieuwe realityserie zal zich in Spanje afspelen. De nieuwe serie heet “Enkeltje Torremolinos” en is iedere woensdag om 20:30 uur te zien, vanaf 7 september op RTL 5.

Adres Feestcafé Gezelligheid kent geen tijd in Torremolinos

Het café bevindt zich pal achter de boulevard in Torremolinos, Spanje. Het adres van deze Spaanse variant van Barby’s Bar is Calle Decano Higueras del Castillo, 49, N5, Local 6, 29620 Torremolinos, Málaga, Spanje. Feestcafé Gezelligheid “kent geen tijd” is dagelijks open van 16:00 tot 03:00, en op vrijdag- en zaterdagnacht is het café zelfs nog een uurtje langer open.

Emigreren naar Spanje

Samantha, Michael, dochter Angelina en zoontje Milano emigreerden in het voorjaar van 2016 naar Spanje. Veel kijkers van de populaire realityserie hadden dit niet zien aankomen. Samantha leek erg gehecht aan ‘haar buurtje’ in Scheveningen en ook had ze graag haar ouders, Cor en Ron, op loopafstand. Samantha en Michael pakten echter de koffers en vertrokken naar Torremolinos.

Nieuwe serie Barbie 2016, Samantha en Michael in Torremolinos

Wil jij ook graag naar Torremolinos, zodat je met eigen ogen kunt zien waarom Samantha en Michael naar de Spaanse provincie Málaga zijn geëmigreerd? In drie uur vlieg je van Amsterdam naar de stad Málaga, en dan is het nog slechts 8 kilometer rijden naar Torremolinos. De plaatsen Málaga en Torremolinos liggen beide aan zee, dus je kunt er heerlijke dagen aan het strand doorbrengen, over de boulevards flaneren, lekker eten in een van de vele gezellige restaurantjes én ’s avonds natuurlijk langs Feestcafé Gezelligheid “kent geen tijd” om Samantha en Michael in real life te ontmoeten!

Benieuwd naar de beste reistijd voor Spanje?

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy