De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Beste reistijd Samoa

Beste reistijd Samoa


Beste reismaanden SamoaDe beste reistijd voor Samoa zijn de maanden mei tot en met oktober. Dit is de relatief droge tijd op Samoa en de temperaturen liggen rond 28 graden. In de zomer op Samoa van november tot en met april wordt het drukkend warm en valt er veel regen.

Beste reismaanden Samoa

Klimaat Samoa

Het klimaat van Samoa is een tropisch klimaat. De temperatuur is daarom vrij stabiel en ligt het hele jaar door tussen 25 en 30 graden. Van november tot en met april is het zomer, waarin het erg veel en dagen achter elkaar kan regenen. De winterperiode van mei tot en met oktober is interessanter voor een mooie reis.

Hoogseizoen Samoa

Van een echt toeristisch hoogseizoen is op Samoa geen sprake. Wel zul je in de droge tijd van mei tot en met oktober meer toeristen treffen.

Regenseizoen Samoa

Het regenseizoen op Samoa loopt van november tot en met april, in de lokale zomer. Soms kunnen in deze periode ook tropische stormen voorkomen.

Bezienswaardigheden Samoa

In het binnenland van Samoa vind je vooral regenwouden en in de hoofdstad Apia veel koloniale gebouwen. Samoa is een prachtige bestemming voor wie het bijvoorbeeld combineert met een reis naar Nieuw-Zeeland.

Op Samoa vind je parelwitte zandstranden en helderblauw water. Er zijn echte bountystranden en goede mogelijkheden om de onderwaterwereld te verkennen door te snorkelen en te duiken. Goede plekken om te duiken zijn Wicked Wall en Namua Garden. Mooie stranden zijn Lalomanu Beach, Matareva Beach en Salamumu Beach op Upolu.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy