De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Beste reistijd San Marino

Beste reistijd San Marino


Beste reismaanden San MarinoDe beste reistijd voor San Marino zijn de maanden mei tot en met juni en september tot en met oktober. In juli en augustus kan het er heet worden en erg toeristisch zijn. Het voorjaar en het najaar is dan ook de beste reistijd voor San Marino. De gemiddelde temperatuur schommelt die periode tussen de 20 en 25 graden.

Beste reismaanden San Marino

Klimaat San Marino

San Marino kent een mediterraan klimaat. Zelfs in de wintermaanden wordt het er niet extreem koud met temperaturen rond de 0 tot 10 graden. Tijdens de zomermaanden is dat rond de 20 tot 30 graden.

Hoogseizoen San Marino

Hoogseizoen in San Marino zijn de zomermaanden juli en augustus, waarin veel toeristen San Marino bezoeken tijdens een dagtrip vanuit de omgeving.

Regenseizoen San Marino

Neerslag kan gedurende het hele jaar voorkomen, waarbij er in de zomermaanden wat minder valt en in het najaar juist iets meer.

Bezienswaardigheden San Marino

De meeste mensen bezoeken San Marino alleen als dagtrip vanuit badplaatsen als Rimini in Italië. Erg leuk om te bezoeken is de hoofdstad San Marino vanaf de voet van de Monte Titano. Per kabelbaan ga je dan naar de top van de berg. Vanaf de torens langs de muur op de top is het uitzicht prachtig en kun je in de verte zelfs de Adriatische Zee zien. Bezoek Het Palazzo dei Capitani, het Palazzo Pubblico en de St.-Franciscuskerk.

Het hoogste punt van San Marino is Rocca di San Marino. Hier bevindt zich Castello della Cesta. Ook in de rest van het land vind je mooie burchten en kastelen.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy