De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Spanje populair meivakantie

Spanje populair in meivakantie


20 april 2017

Spanje lijkt de komende meivakantie erg populair te zijn om even lekker weg te gaan. Het aantal boekingen stijgt met ruim 70 procent vergeleken met de boekingen vorig jaar. Dat blijkt uit onderzoek van vliegtickets.nl.

Ook andere landen in Europa populair

Ook Italië (+31 procent meer boekingen), Groot-Brittannië (+23 procent meer boekingen) en Portugal (+21 procent meer boekingen) zijn erg in trek. Spanje voert de lijst echter aan, ook in absolute aantallen. De stad Londen wordt ook steeds populairder, mede doordat de koers van het pond gedaald is door de aankondiging van het verlaten van de EU. Een reis naar Engeland is aanzienlijk goedkoper geworden. Buiten Europa blijkt Griekenland de lijst aan te voeren, met ruim 40 procent meer verkochte tickets vergeleken met vorig jaar.

Daling

Toch zijn er ook verliezers. Vooral Turkije is minder populair door de groeiende onrust in de regio, waar het aantal boekingen daalde met bijna 40 procent. Ondanks de vele aanbiedingen laten reizigers zich niet verleiden. Ook voor de voormalig populaire vakantielanden Egypte en Tunesië geldt hetzelfde.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy