De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Beste reistijd Costa del Azahar

Beste reistijd Costa del Azahar


De beste reistijd voor Costa del Azahar zijn de maanden mei tot en met oktober. De beste tijd om de Costa del Azahar te bezoeken voor een zonvakantie zijn de zomermaanden, in juli en augustus.

De Costa del Azahar heeft mooie zandstranden en rotsachtige streken en in het binnenland. De naam Azahar heeft te maken met de vele sinaasappelkwekerijen in deze regio. De nog vrij rustige stranden van de Costa del Azahar bestaan over het algemeen uit lange zandstranden en deze worden door baaien onderbroken. De stranden van Costa del Azahar lopen geleidelijk af en zijn geschikt voor kinderen. ‘s Zomers is er op de meeste stranden strandbewaking aanwezig. De zeebodem is vaak met zand, maar soms ook met keien, kiezels en rotsplateaus bedekt.

Beste reismaanden Costa del Azahar

Klimaat Costa del Azahar

Het klimaat aan de Costa del Azahar is een mild mediterraan klimaat, met een lange, warme, droge en zonnige zomer. De winter is juist kort en verloopt over het algemeen zacht. Aan de Costa del Azahar schijnt de zon meer dan 300 dagen per jaar. In de maanden juli en augustus wordt het gemakkelijk meer dan 30 graden, wat deze regio een ideale bestemming maakt voor een strandvakantie.

Hoogseizoen Costa del Azahar

Het hoogseizoen aan de Costa del Azahar is in de maanden juli en augustus.

Regenseizoen Costa del Azahar

In Costa del Azahar regent het vooral in de wintermaanden. Laat je hierdoor echter niet tegenhouden, want het is er nog altijd vrij aangenaam met veel zonnige dagen. Echte overwinteraars kunnen wellicht iets verder naar het zuiden afzakken voor meer zonzekerheid.

Bezienswaardigheden Costa del Azahar

Valencia ligt aan de oostkust van Spanje, aan de Costa del Azahar. Valencia is de derde stad van Spanje, met spectaculaire architectuur, zowel oud als modern.

Behalve stranden en natuurschoon zijn er ook interessante dorpen en steden om te bezichtigen. De bekendste plaats van deze vrij onbekende kuststrook is Peñiscola. Deze plaats ligt op een ver uitstekende rotspunt in zee en is geheel ommuurd. Voor de kust van deze Costa ligt de eilandengroep Islas Columbretes, een natuurpark van vulkanische eilanden. In Costa del Azahar vind je kastelen en heiligdommen die sinds de middeleeuwen bewaard zijn gebleven. Ook sommige plaatsjes zien er nog net zo uit als honderden jaren geleden.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy