De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Beste reistijd Costa Tropical

Beste reistijd Costa Tropical


De beste reistijd voor Costa Tropical zijn de maanden mei tot en met oktober. De Costa Tropical is de kustlijn tussen de plaatsen La Herradura en Almería in het uiterste oosten. Voorheen maakte dit gebied deel uit van de Costa del Sol. De Costa Tropical is een ideale bestemming voor een zonvakantie, ook in het hoogseizoen.

Beste reismaanden Costa Tropical

Klimaat Costa Tropical

Het klimaat van de Costa Tropical is mediterraan. De zon schijnt maar liefst 320 dagen per jaar. Bovendien regent het er een stuk minder dan aan de Costa del Sol, doordat de afstand tot de Atlantische Oceaan groter is en de regio beschut wordt door omliggende bergketens. In de zomermaanden geniet je van heerlijke temperaturen rond de 30 graden. In de winter is de Costa Tropical een uitstekende bestemming om van de winterzon te genieten. Dankzij het zachte klimaat kunnen in deze regio allerei soorten tropisch fruit groeien, zoals mango en banaan.

Hoogseizoen Costa Tropical

Het hoogseizoen valt in de maanden juli en augustus.

Regenseizoen Costa Tropical

In Costa Tropical regent het erg weinig. Het is een van de meest zonnige Costa’s van Spanje. Als er wel regen valt, is dat meestal op een regenachtige dag in de winter of het najaar. Meestal is een bui van korte duur en schijnt binnen enkele uren de zon weer.

Bezienswaardigheden Costa Tropical

Aan de Costa Tropical zijn veel interessante plaatsen te vinden, zoals Almunécar, Castell de Ferro, La Herradura of Salobrena. Ook zijn steden zoals Granada met het Alhambra goed bereikbaar.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy