De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Beste reistijd Isla Canela

Beste reistijd Isla Canela


De beste reistijd voor Isla Canela in de regio Andalusië (Spanje) zijn de maanden april tot en met juni en september tot en met oktober. De zomermaanden van juli tot en met augustus zijn geschikt om heerlijk aan het strand liggen en te genieten van de zon, maar kunnen te heet zijn voor een actieve vakantie. Ook in onze winter is het klimaat van Isla Canela heel geschikt om te overwinteren.

De badplaats Isla Canela ligt in dicht bij de Portugeese grens. Isla Canela is een natuurlijk eiland gelegen tussen Andalusië en Portugal. Hoewel zeer populair bij toeristen, wonen hier toch permanent maar 250 mensen. De dichtstbijzijnde luchthaven is die van Faro in de Algarve op 55 km.

Beste reismaanden Isla Canela

Klimaat Isla Canela

Het klimaat van Isla Canela is een subtropisch-mediterraan klimaat. Warme zomers met zeer weinig neerslag en zachte winters waarin het grootste deel van de regen valt. In de maanden juni tot en met september is het weer in Isla Canela voorspelbaar met temperaturen rond de 28 graden. Door de verkoelende zeewinden wordt het in Isla Canela minder heet in het binnenland van Zuid-Spanje en Portugal.

Hoogseizoen Isla Canela

Het hoogseizoen in Isla Canela loopt van de maanden juli tot en met augustus, gelijk met de zomervakantieperiode in Nederland en de rest van Europa. In de voorjaarsmaanden kan het al erg aangenaam zijn, terwijl het er nog vrij rustig is. Hetzelfde geldt voor het najaar. Overwinteraars kunnen tijdens de winter ook prima terecht in Isla Canela.

Regen en neerslag in Isla Canela

De meeste regen in Isla Canela valt in de wintermaanden, hoewel de hoeveelheden vergeleken met Nederland en België heel erg meevallen.

Bezienswaardigheden Isla Canela

Isla Canela is het schiereiland bij het dorp Ayamonte, net over de grens met Portugal. Hier vind je mooie, moderne hotels en appartementen en een prachtig zandstrand van wel zeven kilometer lang. Het schone strand is lang en breed voor een heerlijke strandvakantie.

Op het schiereiland is een klein commercieel centrum met een aantal winkels, boetieks, bars en restaurants. Voor golfliefhebbers heeft Isla Canela een mooie 18-hole golfbaan op ongeveer twee kilometer.

Een dagje Portugal is een leuk idee, net over de rivier Guadiana ligt de Algarve in Portugal. Per boot duurt een tocht huiernaartoe ongeveer 70 minuten. De combinatie van zout en zoet water in dit gebied zorgt ervoor dat je prachtige flora en fauna zult zien en geniet van een spectaculair kustgebied.

Terug naar andere gebieden, eilanden en steden in Spanje of andere steden in Andalusië.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy