De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Beste reistijd Lloret de Mar

Beste reistijd Lloret de Mar


De beste reistijd voor Lloret de Mar in de regio Catalonië (Spanje) zijn de maanden april tot en met oktober. Lloret de Mar ligt aan de Costa Brava in het noordoosten van Spanje. Lloret de Mar is een toeristische badplaats en een van de meest populaire badplaatsen van Spanje. Lloret de Mar ligt op ongeveer 100 km van de Franse grens en heeft een twee km lang zandstrand. Lloret is voornamelijk populair onder jongeren en daarom vind je er een groot aantal clubs, bars, restaurants en discotheken om uit te gaan en te feesten. Onder Nederlandse jongeren is Lloret de Mar al jaren erg populair.

Beste reismaanden Lloret de Mar

Klimaat Lloret de Mar

Het klimaat van Lloret de Mar is een mediterraan klimaat met warme droge zomers en milde winters. Van juni tot en met augustus kun je vrijwel elke dag rekenen op veel zon en heerlijke temperaturen, gemiddeld tussen 28 en 30 graden. Uitschieters naar boven komen ook voor, maar de zee zorgt altijd voor een aangename verkoeling. Heel af en toe kan het regenen, maar dan vooral tijdens een onweersbui die snel weer overwaait. In de winter blijft de temperatuur in Lloret de Mar tussen 13 en 16 graden.

Hoogseizoen Lloret de Mar

Het hoogseizoen in Lloret de Mar loopt van de maanden juli tot en met augustus, gelijk met de zomervakantieperiode in Nederland en de rest van Europa. In de voorjaarsmaanden kan het al erg aangenaam zijn, terwijl het er nog vrij rustig is. Hetzelfde geldt voor het najaar. Vooral in de maanden juli en augustus is het in Lloret de Mar hoogseizoen, wanneer vele jongeren naar de plaats komen om er heerlijk van de zon, het strand, de feesten en elkaar te genieten. In de wintermaanden is het klimaat van Lloret de Mar redelijk geschikt om te overwinteren, maar echte zonliefhebbers kunnen beter wat verder naar het zuiden reizen voor net wat aangenamer weer.

Regen en neerslag in Lloret de Mar

De meeste regen in Lloret de Mar valt in de wintermaanden, hoewel de hoeveelheden vergeleken met Nederland en België laag zijn. In de zomer is het vrijwel altijd stralend weer en kun je rekenen op de zon.

Bezienswaardigheden Lloret de Mar

Lloret de Mar is gelegen aan een baai. Het strand is daarom omgeven door mooie rotsen. De stranden zijn breed en langgerekt en bedekt met fijn zand. Er zijn ook allerlei faciliteiten, zoals ligbedden, parasols en strandbarretjes. Aan het strand kun je alles doen waar je maar van hebt gedroomd. Parasailen, een rit op de banaan of zelf een jetski huren en over de Middellandse Zee scheren.

Naast het spectaculaire nachtleven van Lloret de Mar is er veel meer te beleven. Lloret heeft een mooi waterpark met bijzonder spectaculaire glijbanen. Ook een dagtrip naar Barcelona is een aanrader en behoort tot de mogelijkheden.

Terug naar andere gebieden, eilanden en steden in Spanje of andere steden in Catalonië.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy