De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Beste reistijd Miami Playa

Beste reistijd Miami Playa


De beste reistijd voor Miami Playa (Miami Platja) in de regio Catalonië zijn de maanden april tot en met oktober. Miami Platja is een bekend klein kustgebied, 30 kilometer ten zuiden van Tarragona aan de Costa Dorada. Miami Playa is een deel van de gemeente Mont-Roig del Campo. De stad Mont-Roig ligt op slechts 10 km van Cambrils.

Beste reismaanden Miami Playa

Klimaat Miami Playa

Het klimaat van Miami Playa is een mediterraan klimaat met warme zomers en zachte temperaturen in de winter. In de zomer liggen de temperaturen gemiddeld tussen 27 en 29 graden. Een ideaal klimaat voor een heerlijke zonvakantie of strandvakantie. De Middellandse Zee zorgt voor een prettige verkoeling op het klimaat in Miami Playa. In de zomer wordt het daardoor niet zo heet als in de binnenlanden van Spanje en in de winter zorgt de invloed van de zee er juist voor dat het klimaat van Miami Playa niet erg koud is.

Hoogseizoen Miami Playa

Het hoogseizoen in Miami Playa loopt van de maanden juli tot en met augustus, gelijk met de zomervakantieperiode in Nederland en de rest van Europa. In de voorjaarsmaanden kan het al erg aangenaam zijn, terwijl het er nog vrij rustig is. Hetzelfde geldt voor het najaar.

Regen en neerslag in Miami Playa

De meeste regen in Miami Playa valt in de wintermaanden en het voor- en najaar, hoewel de hoeveelheden vergeleken met Nederland en België heel erg meevallen. In de zomer is het afgezien van een enkele stevige onweersbui droog.

Bezienswaardigheden Miami Playa

In het noorden van Cunit naar Mont-Roig zijn de stranden geweldig. Je vindt er een lang en breed strand en het zand is zeer fijn.

Bezoek de stad Roig, waar de Catalaanse schilder Joan Miró werd geboren. Je kunt ook de kerk van San Miguel bekijken. De bouw van deze gotische kerk begon al in de zestiende eeuw. Een ander gebouw wat een bezoek waard is, is het Escornalbou klooster.

Maar Miami Playa staat vooral voor genieten van zon, zee en strand en het relaxte Spaanse leven. In de omgeving van het strand zijn voldoende mogelijkheden om te watersporten en andere manieren om heerlijk te ontspannen.

Terug naar andere gebieden, eilanden en steden in Spanje of andere steden in Catalonië.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy