De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Beste reistijd San Pedro de Alcantara

Beste reistijd San Pedro de Alcántara


De beste reistijd voor San Pedro de Alcántara in de regio Andalusië (Spanje) zijn de maanden april tot en met juni en september tot en met oktober. De zomermaanden van juli tot en met augustus zijn geschikt om heerlijk aan het strand liggen en te genieten van de zon, maar kunnen te heet zijn voor een actieve vakantie. Ook in onze winter is het klimaat van San Pedro de Alcántara heel geschikt om te overwinteren.

San Pedro de Alcantara aan de Costa del Sol in Andalusië en ligt in de buurt van het grotere en drukke Marbella. Het is een rustig stadje met in het centrum een mooi plein met volop terrassen en restaurantjes.

Beste reismaanden San Pedro de Alcántara

Klimaat San Pedro de Alcántara

Het klimaat van San Pedro de Alcántara is een mediterraan klimaat. Door de invloed van de zee is de temperatuur er in de zomermaanden erg aangenaam. Ideaal voor een heerlijke strandvakantie. In juli en augustus ligt de temperatuur rond 30 graden.

Hoogseizoen San Pedro de Alcántara

Het hoogseizoen in San Pedro de Alcántara loopt van de maanden juli tot en met augustus, gelijk met de zomervakantieperiode in Nederland en de rest van Europa. In de voorjaarsmaanden kan het al erg aangenaam zijn, terwijl het er nog vrij rustig is. Hetzelfde geldt voor het najaar. Overwinteraars kunnen tijdens de winter ook prima terecht in San Pedro de Alcántara.

Regen en neerslag in San Pedro de Alcántara

De meeste regen in San Pedro de Alcántara valt in de wintermaanden van november tot en met januari, hoewel de hoeveelheden vergeleken met Nederland en België heel erg meevallen.

Bezienswaardigheden San Pedro de Alcántara

De stranden in en om San Pedro de Alcantara zijn prachtig. Op de met palmen begroeide stranden vind je volop mogelijkheden om te ontspannen en wat te eten en te drinken. San Pedro is een goed alternatief voor het drukkere en mondaine Marbella. Er zijn vele golfbanen in en rondom San Pedro de Alcantara.

Terug naar andere gebieden, eilanden en steden in Spanje of andere steden in Andalusië.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy