De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Beste reistijd Sant Pere Pescador

Beste reistijd Sant Pere Pescador


De beste reistijd voor Sant Pere Pescador in de regio Catalonië (Spanje) zijn de maanden april tot en met oktober. Sant Pere Pescador is een dorpje vlakbij de Golf de Roses. Bij Sant Pere Pescador vind je een heerlijk strand van ruim 6 km lang met duinen en fijn zand. Het is een fijne bestemming voor gezinnen ver van de drukte van andere Spaanse badplaatsen.

Beste reismaanden Sant Pere Pescador

Klimaat Sant Pere Pescador

Het klimaat van Sant Pere Pescador is een mediterraan klimaat. In de maanden juli en augustus is het er door de nabijheid van de Middellandse Zee is het er zelfs hoogzomer erg aangenaam met temperaturen rond 27 tot 28 graden en wordt de warmte van het binnenland getemperd door de altijd aanwezige zeebries. ´s Nachts zakt de temperatuur tot ongeveer 17 graden. Ideaal om nog lekker buiten te zijn en te genieten van zwoele zomeravonden in de stad, het strand of op een terras aan het strand van Sant Pere Pescador.

Hoogseizoen Sant Pere Pescador

Het hoogseizoen in Sant Pere Pescador loopt van de maanden juli tot en met augustus, gelijk met de zomervakantieperiode in Nederland en de rest van Europa. Ook in de voorjaarsmaanden kan het al erg aangenaam zijn in Sant Pere Pescador, terwijl het er nog vrij rustig is. Hetzelfde geldt voor het najaar.

Regen en neerslag in Sant Pere Pescador

De meeste regen in Sant Pere Pescador valt in de wintermaanden, hoewel de hoeveelheden vergeleken met Nederland en België heel erg meevallen. Ook in onze winter is het klimaat van Sant Pere Pescador geschikt om te overwinteren, maar echte winterzon en wat hogere temperaturen vind je wat meer naar het zuiden, bijvoorbeeld in Andalusië.

Bezienswaardigheden Sant Pere Pescador

Sant Pere Pescador is bij uitstek geschikt voor allerlei sportieve activiteiten, zo kunt u op het nabijgelegen strand en in de zee onder andere zwemmen, kajakken en kitesurfen. Daarnaast is er ook een groot deel groene natuur, hier kunt u op u gemak genieten van de natuur. Ook is er de mogelijkheid voor wandelen en fietsen in deze uitgestrekte bossen. De oever van de rivier Fluvia bied zich uistekend voor een ontspannend dagje vissen omringd door de unieke natuur van Sant Pere Pescador

Terug naar andere gebieden, eilanden en steden in Spanje of andere steden in Catalonië.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy