De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Beste reistijd Torre Del Mar

Beste reistijd Torre del Mar


De beste reistijd voor Torre del Mar in de regio Andalusië (Spanje) zijn de maanden april tot en met juni en september tot en met oktober. De zomermaanden van juli tot en met augustus zijn geschikt om heerlijk aan het strand liggen en te genieten van de zon, maar kunnen te heet zijn voor een actieve vakantie. Torre del Mar is een badplaats aan de Costa del Sol in Spanje. Een populaire bestemming voor een heerlijke strandvakantie met heerlijk weer om te zwemmen van mei tot en met oktober. Ook in onze winter is het klimaat van Torre del Mar heel geschikt om te overwinteren.

Beste reismaanden Torre del Mar

Klimaat Torre del Mar

Het klimaat van Torre del Mar is een mediterraan klimaat. De zomers zijn warm en droog en in de winters valt er wat meer regen, maar zijn de temperaturen nog steeds erg aangenaam. De warmste maand is augustus, waarbij de temperatuur rond 30 graden ligt. Uitschieters naar boven komen ook voor. De koudste maand is januari met een gemiddelde temperatuur van 15 graden overdag. De minste neerslag valt in juli.

Hoogseizoen Torre del Mar

Het hoogseizoen in Torre del Mar loopt van de maanden juli tot en met augustus, gelijk met de zomervakantieperiode in Nederland en de rest van Europa. In de voorjaarsmaanden kan het al erg aangenaam zijn, terwijl het er nog vrij rustig is. Hetzelfde geldt voor het najaar. Overwinteraars kunnen tijdens de winter ook prima terecht in Torre del Mar.

Regen en neerslag in Torre del Mar

De meeste regen in Torre del Mar valt in de wintermaanden, hoewel de hoeveelheden vergeleken met Nederland en België heel erg meevallen. Torre del Mar is een ideale bestemming om te overwinteren in Spanje en te genieten van de winterzon.

Bezienswaardigheden Torre del Mar

Torre del Mar ligt direct aan de kust en heeft een boulevard die bijna vier kilometer lang is. Het centrum beschikt over leuke winkelstraatjes met veel authentieke winkeltjes. Een grote modern winkelcentrum is El Ingenio, direct aan de snelweg bij de afrit Torre del Mar / Velez-Malaga.

Vlak bij El Ingenio vind je een waterpark, een golfbaan (La Baviera). In het aangrenzende Caleta de Velez, is een kleine haven.

De markt van Torre del Mar is op donderdag (vlakbij Calle Infante) en op de 2e en 4e zaterdag van de maand is er een vlooienmarkt.

Terug naar andere gebieden, eilanden en steden in Spanje of andere steden in Andalusië.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy