De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Beste reistijd Syrië

Beste reistijd Syrië


Beste reismaanden SyriëDe beste reistijd voor Syrië zijn de maanden maart tot en met mei en september tot en met november. Dit zijn de lente en de herfst. De temperaturen zijn dan aangenaam en de nachten relatief koel. Tussen juni en augustus kan de temperatuur met gemak oplopen naar 45 graden. In de lente en herfst ligt de gemiddelde temperatuur rond de 20 tot 25 graden. In het najaar kan het wel wat meer regenen dan in de lente en in de bergen kan het zelfs sneeuwen.

Beste reismaanden Syrië

Klimaat Syrië

Syrië kent een mix van een aantal klimaatsoorten. In het westen is het klimaat mediterraan, terwijl in de rest van het land steppeklimaten en woestijnklimaten voorkomen. In het binnenland van Syrië is het vrijwel altijd droog. De zomers zijn heet, met een gemiddelde temperatuur langs de kust. In het binnenland loopt de temperatuur snel op naar boven de 45 graden. In de lente en herfst ligt de gemiddelde temperatuur rond de 20 tot 25 graden.
De winter in Syrië loopt van november tot en met februari, met temperaturen tussen de 7 en 15 graden gemiddeld. Vriezen doet het nooit in Syrië

Hoogseizoen Syrië

Syrië kent geen toeristisch hoogseizoen. Bovendien is het land verscheurd door een bloedige strijd en voorlopig niet te bezoeken door toeristen.

Regen in Syrië

Syrië kent geen regenseizoen, het regent erg weinig. In het westen regent het in de winter wat meer en een beetje in de lente en de herfst. In het binnenland regent het in de zomer vrijwel helemaal niet, met slechts enkele druppels in de winter.

Bezienswaardigheden Syrië

Een hoogtepunt van Syrië waren de Romeinse opgravingen van Palmyra. Helaas zijn veel overblijfselen verloren gegaan en verwoest tijdens de bloedige oorlog in het land. Ook Damascus en Aleppo waren aantrekkelijk. Aleppo is voor een groot deel verwoest.

Damascus heeft nog wel mooie bezienswaardigheden, waaronder de graftombe van Saladin de Veroveraar, de Romeinse muur om de stad en het Azem Paleis.

Ontspannen op de stranden kan in de baaien rond Latakia.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy