De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Hansar Pranburi Temptation Island

Temptation Island 2016: in welke luxe resorts in Thailand verblijven de kandidaten?


22 februari 2016

Kijk jij naar Temptation Island, de realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan? Twee Nederlandse en twee Belgische koppels gaan in Thailand de uitdaging aan. Negen dagen lang hebben ze geen enkel contact met elkaar. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner en wie vertrekt er alleen?

Luxe resorts Thailand

Benieuwd naar de luxe resorts waar de mannen en de vrouwen verblijven, vergezeld van de verleiders en verleidsters die letterlijk alles in de strijd gooien om een nachtje met een van de kandidaten door te brengen? We geven hieronder een overzicht van de luxe resorts waar ze verblijven.

Temptation Island resort mannen

De vier mannen verblijven in Baan Pran resort, Thailand, waar ze de verleidingen van de vrouwelijke verleidsters zullen moeten weerstaan. Wil je er zelf een keer verblijven? Dat kan! Het ligt bij Pranburi ongeveer 25 kilometer ten zuiden van Hua Hin en 235 kilometer van de hoofdstad Bangkok. Vanaf het vliegveld van Hua Hin ben je er binnen een half uur, vanaf Bangkok is het ongeveer drie uur rijden.

Temptation Island resort vrouwen

De vier vrouwen verblijven op Hansar Pranburi Resort, ook in Thailand, niet heel ver van de mannen. Het is een luxe resort en spa en een echt ‘hideaway’-hotel. Wil je er binnen kijken? Bekijk dan de presentatie op de Belgische site. Stephanie Coorevits geeft je, in MTV Cribs-stijl, een rondleiding in het resort waar de 4 vrouwen samen met de verleiders verblijven. Hieronder een aantal foto’s.

Beide resorts bevinden zich vlakbij het prachtige Sam Roi Yot Nationaal Park.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy