De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Langste fietspad Thailand fietsvakantie

Thailand realiseert fietspad van 185 km voor toeristen en eigen bevolking


14 augustus 2015

Thailand gaat een fietspad aanleggen van maar liefst 185 kilometer lengte. Het pad moet klaar zijn in 2017 en zal daarmee het langste aaneengesloten fietspad van Azië worden.

Het is bedoeld om een gezonde levensstijl te bevorderen onder de lokale bevolking, maar ook toeristen kunnen er gebruik van gaan maken. Een fietsvakantie in Thailand wordt daarmee een stuk aantrekkelijker.

Maar liefst vijf provincies

Het fietspad zal vijf Thaise provincies doorkruisen, waaronder Pathum Thani, Chai Nat, Ayutthaya, Ang Thong en Sing Buri. De aanleg kost ongeveer 55 miljoen euro en zal niet alleen de lokale Thaise bevolking stimuleren te gaan fietsen, maar ook een stimulans zijn voor het toerisme in deze vijf provincies.

Fietsroute langs bezienswaardigheden Thailand

De fietsroute loopt langs verschillende toeristenhotspots en historische bezienswaardigheden. Onder meer Bang Pa-in Palace, Wat Pananchoeng en Wat Phra Si Sanphet in Ayutthaya and Sing Buri’s Wat Ampawan maken deel uit van de geplande fietsroute. Thailand is onder Nederlanders al een van de populairste verre bestemmingen, maar wordt met de aanleg van het nieuwe fietspad nog aantrekkelijker.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy