De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Thailand visum Nederland

Thailand visum: regels worden aangepast en makkelijker


6 augustus 2015

Thailand wil voor toeristen van alle nationaliteiten multiple entry visa gaan verstrekken om zo het toerisme te bevorderen. De minister van toerisme, Kobkarn Wattanavrangkul, liet weten dat premier Prayut Chan-o-cha het groene licht heeft gegeven voor het voorstel, dat naar verwachting snel zal worden goedgekeurd door het kabinet.

Op dit moment kunnen burgers van 40 landen visumvrij naar Thailand, terwijl bezoekers uit de overige landen 1.000 baht moeten betalen voor een een single-entry, 30-dagen visum. Kobkarn wil dat er een nieuw visum verstrekt wordt dat recht geeft op meerdere toegangen tot Thailand, zoals ook wordt toegepast door veel andere landen. Een dergelijk visum zal 5.000 baht gaan kosten.

Visum voor Thailand nodig?

Als je met een Nederlands paspoort op reis gaat naar Thailand voor een periode korter dan 30 dagen, dan hoef je van tevoren helemaal niets te regelen. Je hebt recht op een visumvrije entree bij aankomst op de luchthaven in Thailand. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Je paspoort moet nog wel minimaal 6 maanden geldig zijn op het moment dat je Thailand binnenkomt.
Je moet met het vliegtuig aankomen in Thailand. Kom je aan over land, in een bus bijvoorbeeld, dan krijg je een visumvrije entree voor slechts 15 dagen.

Visum Thailand langer dan 30 dagen

Wil je langer dan 30 dagen in Thailand blijven, dan moet je van tevoren een visum Thailand aanvragen. Dit kan bij het Thaise Consulaat in Amsterdam en dient minimaal twee weken voor je vertrek te gebeuren.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy