De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Toeristen opgepakt cel Maleisië naaktfotos

Toeristen vanwege naaktfoto in Maleisië de cel in


22 oktober 2015

De Maleisische autoriteiten zijn op zoek naar meerdere Chinese toeristen die op een strand van het eiland Borneo naaktfoto’s zouden hebben gemaakt. De politie kwam de toeristen op het spoor door foto’s op Facebook.

Op een van de foto’s staan vier personen in hun blootje. Op een andere foto zijn vier vrouwen te zien die met hun rug naar de camera staan te zwaaien met hun bikinitops. De beelden zijn hoogstwaarschijnlijk geschoten in Semporna, in het oosten van Maleisisch Borneo.

Maleisië is een streng land

Maleisië staat erom bekend streng te zijn als het gaat om het maken van naaktfoto’s. In juni werden vier toeristen, onder wie een Nederlander, veroordeeld tot drie dagen gevangenisstraf en het betalen van een boete nadat ze zich naakt hadden laten vastleggen op de berg Kinabalu, eveneens op het Maleisische deel van Borneo. Zelfs Interpol en de Maleisische Dienst Vreemdelingenzaken zijn gevraagd te helpen bij de zoektocht naar de toeristen.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy