De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:

Top 10 plaatsen om de meest indrukwekkende vakantiefoto’s te maken


10 februari 2016

Ben jij bang dat je dit jaar weer met de standaard vakantiefoto’s thuis zult komen? Dan hebben we hier een aantal tips voor je om ervoor te zorgen dat je gegarandeerd al je vrienden zult verbazen! We geven een top 10 van plaatsen om de meest indrukwekkende foto’s te maken.

Ga zwemmen in de Devil’s Pool

Bij de Victoria watervallen in Zambia kun je gedurende het droge seizoen van half augustus tot en met half januari zwemmen in een heel bijzonder natuurlijk zwembad. Je moet er een stuk voor wandelen en door de Zambezi zwemmen om er te komen, maar je maakt er de foto van je leven. Slechts een meter van de waterval waar het water ruim 100 meter naar beneden valt kun je een duik nemen in de Devil’s Pool.

Ga op de Kjeragbolten staan

Het is een stevige wandeling van bijna drie uur naar deze steen in Zuidwest-Noorwegen. Hij hangt tussen twee rotsen op bijna 1000 meter hoogte en is waarschijnlijk bij het smelten van de gletsjers na de laatste IJstijd in deze kloof gevallen. Er zijn geen zekeringen of hekken, maar je maakt er gegarandeerd een van je meest indrukwekkende foto’s ooit!

Salar de Uyuni

Dit is een zoutvlakte in het zuidwesten van Bolivia, waar een laagje water ervoor zorgt dat er een surrealistisch beeld ontstaat van een enorme spiegel. In combinatie met een felblauwe lucht maak je ook hier zeker een spectaculaire vakantiefoto.

Darvaza krater

De Darvazakrater in Turkmenistan is een grote krater die al bijna vijftig jaar in brand staat. Dit levert een spectaculair maar bizar schouwspel op. Het is wel een gevolg van menselijk handelen. De krater ontstond bij het boren naar gas in de jaren ’70 en is in brand gevlogen en nooit gedoofd. De krater staat bij de lokale bevolking bekend als de poort naar de hel. Je vindt hem op ruim 250 kilometer ten noorden van de Turkmeense hoofdstad Ashgabat. Er zijn georganiseerde tours te boeken.

Baatara Gorge Waterval

Dit is met afstand een van de meest spectaculaire watervallen in de wereld. De Baatara Gorge waterval valt meer dan 250 meter omlaag in een grot. Drie natuurlijke bogen boven elkaar zorgen voor een surrealistisch geheel. Je kunt zelfs op een van de bogen gaan staan voor een mooie foto. Kom wel in het juiste seizoen, want alleen in de maanden maart en april zorgt smeltwater van de sneeuw ervoor dat de waterval zichtbaar is. Je vindt deze waterval bij Tannourine in Libanon.

IJsgrotten van de Vatnajokull gletsjer

Je moet er met een gids naartoe, maar dan maak je wel een prachtfoto! Deze ijsgrot maakt onderdeel uit van een heel network van grotten in de grootste gletsjer van Europa in IJsland. Je vindt ze in het zuiden van het land en kunt de ijsgrotten alleen in de wintermaanden veilig bezoeken onder begeleiding van een gids.

Pamukkale in Turkije

Pamukkale is een klein plaatsje in Turkije. Hier kun je een bijzonder natuurfenomeen bekijken. Door een ophoping van kalk in het bronwater zijn bijzondere en spierwitte kalkterrassen ontstaan. Je kunt in zo´n bassin baden en er een surrealistische foto maken.

Om naar Turkije te kunnen reizen heb je een visum nodig. Het is niet meer mogelijk om bij aankomst een visum voor Turkije te kopen. Het e-visum Turkije is een elektronisch alternatief en wordt afgegeven door de overheid van Turkije. Een e-visum vraag je eenvoudig en volledig digitaal aan, je hoeft hiervoor dus niet naar de ambassade. Heb je met spoed een visum voor Turkije nodig? Bij e-visums.nl kun je elke dag en binnen slechts 15 minuten in het bezit zijn van een visum voor Turkije! Met spoed een visum Turkije aanvragen.

Lençóis Maranhenses Nationaal Park

Elk jaar kun je tijdens het regenseizoen in Brazilië een prachtig schouwspel verwachten. Regenwater hoopt zich op tussen spierwitte zandduinen. Duizenden meertjes met kraakhelder blauw water zijn het gevolg. In combinatie met de spierwitte zandduinen een zeer spectaculair gezicht. In de maand juli kun je dit park het beste bezoeken.

Wandeling maken op Mt. Huashan

Dit ‘wandelpad’ staat bekend als het meest gevaarlijke wandelpad ter wereld. Je vindt het in China. Mount Hua Shan ligt op 100 kilometer van Xian in China en staat bekend als een van de vijf heilige bergen van China. Je wandelt op bijna 2.000 meter hoogte en vrijwel niets scheidt je van de afgrond. Niet voor mensen met hoogtevrees, alhoewel je een vakantiekiekje van jou op dit wandelpad wel weer gemakkelijk aan je spectaculaire fotocollage kunt toevoegen!

Chand Baori-trappen

In India vind je de Chand Baori, een bijzondere trap die zich bevindt in het Abhaneri dorp in de Indiase staat Rajasthan. Hij doet je misschien denken aan het beroemde schilderij van Esscher. Bijzondere vakantiefoto is hier gegarandeerd!

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy