De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Beste reistijd Trinidad en Tobago

Beste reistijd Trinidad en Tobago


Beste reismaanden Trinidad en TobagoDe beste reistijd voor Trinidad en Tobago zijn de maanden december tot en met mei. De gemiddelde temperatuur ligt vrijwel altijd rond de 30 graden en in juni start de regentijd die tot en met november duurt. Tijdens het regenseizoen is het rustiger, maar kun je te maken krijgen met een tropische regenbui.

Beste reismaanden Trinidad en Tobago

Klimaat Trinidad en Tobago

De eilanden Trinidad en Tobago kennen een tropisch klimaat en liggen voor de kust van Venezuela. De zon schijnt er uitbundig en de temperatuur is zoals in de meeste tropische klimaten vrij stabiel. Op Trinidad en Tobaga wordt het ongeveer 30 graden. Aan de westkust is het over het algemeen een stuk droger dan in het oosten aan de Atlantische Oceaan.

Hoogseizoen Trinidad en Tobago

Hoogseizoen op Trinidad en Tobago is het droge seizoen van januari tot en met mei. Laagseizoen is het regenseizoen van juni tot december. In februari en maart wordt Carnaval gevierd, waardoor het aan te raden is je accommodaties te reserveren.

Regenseizoen Trinidad en Tobago

Trinidad en Tobago is het hele jaar door goed te bezoeken. In het regenseizoen is er meestal alleen sprake van korte, hevige regenval aan het einde van de middag. Ook ben je op de eilanden veilig voor orkanen. Ze bereiken Trinidad en Tobago zelden.

Bezienswaardigheden Trinidad en Tobago

Bezoek de hoofdstad Port of Spain op Trinidad, waar je de Kathedraal van de Onbevlekte Ontvangenis, het Queens Park Savannah vindt. Een ander leuk uitstapje op Trinidad is het bezichtigen van de Gasparee Caves, een van de grotten op het eiland.

Maar de meeste mensen bezoeken Trinidad en Tobago vanwege de prachtige zandstranden en de mogelijkheden om te zonnen, zwemmen, surfen, duiken en te snorkelen. Het mooiste strand van Trinidad en Tobago is Maracas Beach op het eiland Trinidad. Ook Pigeon Point, Manzanilla Beach en Turtle Beach zijn mooie plekken. Prachtige stranden op Tobago zijn Englishman’s Bay, Charlotteville en Store Bay.

Het andere eiland, Tobago, biedt goede mogelijkheden om door het tropisch regenwoud te wandelen en de Argyle watervallen te bekijken.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy