De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Beste reistijd Tuvalu

Beste reistijd Tuvalu


Beste reismaanden TuvaluDe beste reistijd voor Tuvalu zijn de maanden januari tot en met maart. Hoewel er deze periode ook veel regen kan vallen, valt er minder neerslag dan de andere maanden. De gemiddelde temperatuur is op Tuvalu 30 graden.

Beste reismaanden Tuvalu

Klimaat Tuvalu

Op Tuvalu heerst een tropisch klimaat met een gemiddelde temperatuur van 30 graden. Het ligt ten noorden van de Fiji-eilanden. De maanden juni tot september zijn binnen het jaar de relatief koelste maanden, waarin het enkele graden onder de 30 graden wordt.

Hoogseizoen Tuvalu

Er komen maar weinig toeristen naar Tuvalu. Er is geen sprake van een toeristisch hoogseizoen. Het eilandengebied Tuvalu is zeer dunbevolkt.

Regenseizoen Tuvalu

Ondanks het tropische klimaat is het weer op Tuvalu vrij onvoorspelbaar. Het kan regenen, maar ook snel weer zonnig zijn. Het risico op orkanen is in Tuvalu gelukkig klein. De neerslaghoeveelheid

Bezienswaardigheden Tuvalu

Tuvalu is een eilandengroep in de Grote Oceaan ten noorden van Fiji en het maakt deel uit van Polynesië. Je vindt er vooral witte zandstranden en blauw water. Het koraal en de onderwaterwereld zijn er prachtig.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy