De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
vakantie-in-drenthe-kamperen

Twee weken op vakantie in Drenthe


7 mei 2018

Het is heel normaal om naar het buitenland te gaan in de vakantie. Maar waarom zouden we buiten Nederland op vakantie gaan als ons land zulke mooie en gezellige stukken land bezit? Een van die mooie stukken land is in provincie Drenthe. Hier zou je gemakkelijk 2 weken lang vol kunnen plannen in je vakantie.

Hunebed

Eén van de dingen waar Drenthe beroemd om staat, zijn de hunebedden. Dit zijn vaak 3 stenen op elkaar gelegd en dienen als grafkamer. Deze hunebedden zijn erg oud en in Drenthe zijn er wel 52 bewaard gebleven, wat natuurlijk heel speciaal is.

Drents museum

Wat ook een hele leuke bezigheid is, is het bezoeken van een museum, die natuurlijk ook te vinden zijn in Drenthe. Deze bevindt zich op een voormalig klooster. Er zijn hier dus allerlei dingen uit de prehistorie van Drenthe te vinden.

Kamperen

Kamperen in Drenthe is ook een grote aanrader. Er zijn hier een tal van familiecampings te vinden. In de zomer is het ook vaak redelijk mooi weer waardoor er ook gewoon gezwommen kan worden in een buitenzwembad. Daarnaast bevinden de campings zich vaak in een mooi stukje natuur. Een van de aanbevolen camping is Camping Diever.

Giethoorn

Wil je nog een dagje een boot huren? Dan is Giethoorn de place to be. In Giethoorn kunt u hele mooie oude boerderijen zien en door de grachten varen om de natuur te zien. Het is ook mogelijk om wandelen het dorp te bekijken, aangezien dit wel een van de mooiste dorpjes is in Drenthe.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy