De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Vakantiegevoel na dag weg

Vakantiegevoel verdwijnt al na een dag werken


7 augustus 2015

Meer dan 60 procent van de Nederlandse vakantiegangers is na één dag werken het vakantiegevoel alweer kwijt. Dat blijkt uit onderzoek van de ING.

Het vakantiegevoel verdwijnt gemiddeld na twee of drie dagen. Bij slechts 15 procent van de respondenten blijft het vakantiegevoel langer dan een week hangen. Bijna twee derde van de mensen blijkt het na terugkomst van vakantie juist extra druk te hebben. Veel e-mails en werk dat zich heeft opgestapeld zijn hiervan de belangrijkste oorzaken.

Drukte voor vertrek

Vakantiegangers ervaren niet alleen extra drukte na hun vakantie, maar ook ervoor al. Zo’n twee op de drie werkenden heeft het de week voor vertrek extra druk. Ruim een kwart (28 procent) heeft het even druk als normaal en slechts 7 procent van de werkenden geeft aan te kunnen afbouwen de week voordat zij op vakantie gaan.

Ervaar jij ook onrust voordat je op vakantie gaat? Lees dan onze tien beste tips om vakantiestress te voorkomen.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy