De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Ambtenaren niet uitgerust aan het werk na vakantie

Veel ambtenaren niet uitgerust aan het werk na vakantie


2 juni 2015

De gemiddelde ambtenaar gaat met de auto naar Frankrijk op vakantie. Maar wat blijkt? Iets minder dan de helft van deze vakantiegangers komt niet uitgerust thuis. Dat wijzen de cijfers uit van het Ambtenaren-Vakantieonderzoek van Binnenlands Bestuur, waar ruim 3.300 ambtenaren aan meededen.

Opvallend is dat juist ambtenaren tussen de 31 en 40 jaar het minst uitgerust terugkomen van vakantie. Iets meer dan de helft van hen geeft aan nog zeker niet helemaal uitgerust te zijn. Juist de 50-plussers hebben het meeste zin om weer aan de slag te gaan. Maar liefst 62 procent zegt volledig uitgerust te zijn er weer tegenaan te kunnen; bij de 60-plussers zelfs 64 procent.

Regionale verschillen

In Friesland zijn ambtenaren gemotiveerder om het werk weer op te pakken, 66 procent zegt na de vakantie weer fit naar het werk te gaan. In Zeeland staan gaat iets meer dan de helft weer uitgerust aan het werk.

In Zeeland komen ook de meeste mensen net zo moe terug van vakantie als toen zij vertrokken, 4 procent zegt dit zo te ervaren. Landelijk is dit 2 procent. In Drenthe gaf geen enkele ambtenaar aan hier last van te hebben.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy