De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
eTA Canada aanvragen

Visum voor Canada: eTA aanvragen


3 januari 2019

Ben je van plan om naar Canada te reizen? Om het land binnen te komen, heb je een visum voor Canada nodig. Een eTA is een elektronisch visum (E-visum) en kan eenvoudig online aangevraagd worden. eTA staat voor ‘electronic Travel Authorisation’ (electronische reistoestemming) en is sinds november 2016 verplicht voor reizigers uit visumvrijgestelde landen die naar Canada af willen reizen.

eTA is verplicht

Alle reizigers met de Nederlandse en Belgische nationaliteit hebben een eTA nodig.
Het eTA is vijf jaar geldig vanaf het moment van afgifte, of tot de verloopdatum van je paspoort als dat eerder is. Je dient al over een eTA te beschikken voor je op je vlucht naar Canada incheckt. Heb je geen geldige eTA (of visum)? Dan wordt de toegang tot het vliegtuig helaas geweigerd.

eTA Canada online aanvragen

Het online aanvragen van een eTA is eenvoudig. Het eTA formulier is te vinden op https://e-visums.nl/canada. Via deze handige site regel je het online aanvragen van een eTA voor Canada eenvoudig en in een veilige omgeving. Zorg dat je je paspoort en reisgegevens bij de hand hebt. Het is ook mogelijk om direct voor medereizigers ook een eTa aan te vragen (mits je beschikt over de juiste informatie en persoonsgegevens). Het formulier kan gewoon in het Nederlands ingevuld worden en neemt in totaal slechts ongeveer vijf minuten in beslag. Betalen kan eenvoudig en vertrouwd via iDEAL, Mister Cash of per overboeking. Je hoeft dus niet over een creditcard te beschikken.

De levertijd van het eTA Canada

Het eTA voor Canada ontvang je in de meeste gevallen bijna direct na je aanvraag. Als je voor 23.00 uur bestelt, ontvang je je eTA nog dezelfde dag. 99 procent van de eTA aanvragen voor Canada worden direct goedgekeurd. In uitzonderlijke gevallen kan het verwerken van de aanvraag maximaal 72 uur duren, vanwege extra controle door de Canadese overheid. Vertrek je op zeer korte termijn? Kies dan voor de spoedprocedure. Voor een kleine extra vergoeding wordt je aanvraag dan binnen 15 minuten in behandeling genomen. Kijk voor meer informatie op https://e-visums.nl

Genieten in Canada

Is het eTA aanvragen gelukt? Dan staat niets je meer in de weg om in Canada heerlijk te gaan genieten. Breng een bezoek aan de indrukwekkende Niagara Falls in Ontario, of de mooie steden Vancouver, Toronto en Ottawa. Ga je meer voor de natuur? Dan is Banff National Park midden in het gebied van de Canadese Rocky Mountains in de provincie Alberta een prachtige bestemming. Heb je een auto of misschien wel camper tot je beschikking? Dan is de route door Alberta die via Icefields Parkway loopt een echte aanrader. Je ziet er de voor Canada zo typerende uitgestrekte meren, gletsjers, besneeuwde bergtoppen, valleien en watervallen. Deels langs de kust en dwars door British Columbia van noord naar zuid loopt de meest bekende route van Canada: de Highway 99.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy