De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:

Waar wordt Cash or Trash opgenomen? Martien Meiland presenteert


6 november 2019

Waar wordt Cash or Trash opgenomen? Iedereen die naar het SBS6-programma Cash or Trash kijkt, ziet waarschijnlijk direct dat Martien Meiland zijn gasten op een prachtige locatie ontvangt. De sfeervolle gebouwen en gangen met een centrale receptie waar alle mensen met bijzondere objecten samenkomen en hun verhaal vertellen. Cash or Trash begint met een mooie luchtopname van het fort waar het programma wordt opgenomen, gevolgd door Martien Meiland die op de toegangsbrug de aflevering opent. Maar waar ligt dit bijzondere fort in Nederland en kun je het zelf bezoeken? Wil je een opname van cash or trash bijwonen?

Martien Meiland is de beroemde presentator van Cash or Trash. Je merkt de passie die Martien heeft voor brocante spullen direct op en met veel enthousiasme begeleidt hij de gasten naar de taxateur en kunstkenners. Uiteindelijk loopt de verkoper door een mooi subtiel verlicht gebouw naar het panel van doorgewinterde handelaren, waar het object na enkele pittige onderhandelingen verkocht kan worden.

Waar wordt Cash or Trash opgenomen? Locatie Cash or Trash

Maar waar wordt Cash or Trash opgenomen? Die vraag komt regelmatig voorbij. Iedereen kent de locatie van Chateaux Meiland in Frankrijk inmiddels wel, maar dat is niet waar Cash or Trash opgenomen wordt. Die opnames vinden gewoon in Nederland plaats. Martien is hiervoor vanuit zijn drukke baan in Frankrijk speciaal naar Nederland gekomen om het SBS6-programme te presenteren. De opnames vinden plaats bij Fort Wierickerschans, een historische locatie, waar in het jaar 1673 een fort werd gebouwd. Een verdedigingswerk als onderdeel van de Hollandse Waterlinie. Het fort ligt tussen de Nederlandse steden Bodegraven en Woerden in, langs de A12 van Utrecht richting Rotterdam en Den Haag.

Adres van Cash or Trash, Fort Wierickerschans

Fort Wierickerschans is te bezoeken of boeken voor zakelijke evenementen. Je kunt het fort bezoeken en het terrein verkennen.

Het postadres van Fort Wierickerschans is:

Fort Wierickerschans
Zuidzijde 132
2411 RX Bodegraven

Het adres voor navigatiesystemen is:
Parkeerplaats Fort Wierickerschans
Weijpoort 4
2415 BV Nieuwerbrug

locatie cash or trash

Foto: Erfgoedhuis Zuid-Holland / CC BY 3.0 NL Toegangspoort naar opnames Cash or Trash

Contactgegevens Fort Wierickerschans

Het fort is bereikbaar via telefoonnummer 0172-611366, of mail naar info@fortwierickerschans.nl. Website www.fortwierickerschans.nl

Fort Wierickerschans op Google Maps

Wil je naar Fort Wierickerschans navigeren? Bekijk Fort Wierickerschans op Google Maps en plan de route vanaf je eigen huisadres of locatie.

Cash or trash locatie fort wierickerschans

Over locatie en adres Fort Wierickerschans

Fort Wierickerschans ligt centraal in het Groene Hart, op de kruising van de Oude Rijn en de Enkele Wiericke. Watergangen met een rijke en roemruchte geschiedenis. Het is in 1673 gebouwd als verdedigingswerk, maar heeft in de loop van de jaren meerdere functies gehad. Zo is het van verdedigingswerk en huisvesting een landelijk kruitmagazijn geworden. Daarna werd het een internationaal zenderpark en tegenwoordig een multifunctioneel centrum voor culturele en zakelijke activiteiten. En uiteraard als perfecte historische locatie voor de opnames van Cash or Trash!

Bekijk een videoimpressie van Fort Wierickerschans

YouTube Cash or Trash Martien colafles verkopen

Bekijk een leuk fragment uit Cash or Trash, waarin Martien Meiland een verkoper met een bijzondere vintage colafles interviewt.

Uitzending Cash or Trash gemist?

Cash or Trash met Martien is elke woensdag om 21.30 uur te zien bij SBS6. Heb je Cash or Trash gemist? Kijk het eenvoudig terug via kijk.nl.

Foto hoofdbeeld: Erfgoedhuis Zuid-Holland / CC BY

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy