De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:

Weer vaker op vakantie in 2016


12 januari 2016

Na een aantal jaren van daling en een stabilisatie vorig jaar, gaan Nederlanders in 2016 naar verwachting weer wat vaker op vakantie. Het totaal aantal vakanties stijgt dit jaar met ongeveer 2 procent, is de voorspelling van NBTC-NIPO.

Groei aantal binnenlandse en buitenlandse vakanties

Zowel het aantal binnen­- als buitenlandse vakanties zal stijgen. Voor buitenlandse vakanties wordt een groei van ongeveer 3 procent verwacht (18,6 miljoen vakanties). Voor vakanties in eigen land is de groei bescheidener, met ongeveer 1 procent. Dat komt neer op 17,2 miljoen binnenlandse vakanties.

Toename vakantiebestedingen

Ook de bestedingen aan vakanties nemen in 2016 toe. Naar verwachting stijgen de totale vakantiebestedingen daarbij met zo’n 3 procent tot een bedrag van 16,5 miljard euro. De onderzoekers schrijven het positieve vakantiesentiment vooral toe aan de aantrekkende economie. Wel kunnen geopolitieke spanningen en angst voor terreuraanslagen het positieve gevoel nog negatief beïnvloeden. Vooral de als veilig bekend staande bestemmingen kunnen hiervan profiteren.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy