De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Beste reistijd Wit-Rusland

Beste reistijd Wit-Rusland


Beste reismaanden Wit-RuslandDe beste reistijd voor Wit-Rusland zijn de maanden juni tot en met augustus. De winter in Wit-Rusland duurt lang. In de maanden juni tot en met augustus zijn de temperaturen aangenaam. Wel valt er gedurende deze periode wel iets meer regen dan gedurende de rest van het jaar.

Beste reismaanden Wit-Rusland

Klimaat Wit-Rusland

Het klimaat van Wit-Rusland is een gematigd landklimaat, een tussenvorm van een zeeklimaat en een landklimaat. In juli is de gemiddelde temperatuur 18 graden en in de winter ongeveer vijf graden onder nul. In het oosten van Wit-Rusland wordt het in de zomer wat warmer en in de winter juist kouder, vanwege het overheersende landklimaat. In het westen heeft de invloed van de zee een dempende invloed op zowel hoge als lage temperaturen.

Van december tot en met april ligt er een witte deken over Wit-Rusland. De grond is zelfs zeven tot acht maanden per jaar bevroren. Januari is de koudste maand. In de hoofdstad Minsk vriest het overdag dan 5 graden. In de zomer wordt het gemiddeld 22 graden. Na de zomerperiode wordt het al snel koud in Wit-Rusland.

Hoogseizoen Wit-Rusland

Wit-Rusland kent geen toeristisch hoogseizoen.

Regenseizoen Wit-Rusland

Het noorden en midden van Wit-Rusland zijn nat, vooral in de maanden juni en juli. De meeste neerslag valt echter in de vorm van sneeuw.

Bezienswaardigheden Wit-Rusland

Bezoek de hoofdstad Minsk, met het bekende en populaire kasteel de Mir. Bij de grens met Polen zijn oerbossen te vinden en komt de Europese Buffel nog voor. Vanuit Wit-Rusland is ook Tsjernobyl een bijzondere bestemming over de grens met Oekraïne.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy