De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Noord-Hollanders langst op vakantie

Zomervakantie Noord-Hollanders het langst


7 augustus 2015

Uit gegevens van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat van de Nederlanders Noord-Hollanders het langst op vakantie naar het buitenland gaan. Daarbij verbleven ze vooral in Frankrijk gedurende een periode van gemiddeld bijna 14 dagen.

De Nederlanders die het kortst op vakantie gaan zijn de Limburgers. Zij komen gemiddeld na bijna 12 dagen al terug van vakantie. De Limburgers brengen hun vakantie vooral door in Duitsland.

Frankrijk is bij Nederlanders al jaren favoriet als zomervakantiebestemming. Duitsland volgt vlak daarna en Spanje is de nummer drie. Duitsland was in 2014 in zeven provincies de favoriete bestemming voor een lange vakantie. Frankrijk gaat in vier provincies aan kop en Spanje is voor mensen uit Flevoland favoriet.

Spanje staat wel in bijna alle provincies in de top drie, naast Duitsland en Frankrijk. Behalve in Overijssel, daar verdringt Oostenrijk Spanje van de derde plaats.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy